KITESURF FUN

11. mei, 2020
Alweer ruim een jaar geleden dat ik wat geschreven heb op de nieuws pagina. Lesgeven zit er nog niet in vanwege de Corona ellende. Er wordt wel weer gekite want de buiten sporten mogen weer. Les geven met een mondkapje voor mij en de cursist zie ik niet zitten. Hopelijk kunnen mensen, (als ze geen gezondheids-klachten hebben) binnenkort weer normaal met elkaar omgaan. Tot die tijd: neem geen risico!
24. apr, 2019
Na een (te) lange winterstop i.v.m. verhuizing eindelijk weer het water op. Gister en vandaag prima wind voor het Amstelmeer. Het mooie van kitesurfen is dat je het na een stop van een half jaar het toch meteen weer op pakt. Genieten!
De lessen kunnen weer beginnen; (temperatuur van het water is oké)
14. aug, 2018
Na een paar geweldige (les) dagen nu even een time out. Vanwege een blessure aan mijn scheenbeen (over een steen heen gevaren), even geen lessen tot nader bericht.
1. mei, 2018
Vandaag aardig wat wind en 12 graden. Zelf wel het water op geweest maar het is wat te koud voor cursisten vandaag. Morgen 16 graden, dan is het goed te doen.
28. jan, 2018
Vandaag naar het Helderse strand. Er zijn kiters die in de winter gewoon door gaan. Dat wilde ik ook proberen. Dik pak 4/5 mm. handschoenen, surfschoenen en een cap. Maar het was goed te doen. Na een uurtje werden de vingers toch wel koud, maar voor mij is het kite seizoen begonnen!
31. dec, 2017
2 weekjes Fuerte Ventura om o.a. te kitesurfen met zoon Rico (15 jaar). Was niet heel warm; 18/20 graden maar toch wel lekker!
7. sep, 2017
Na bijna twee weken geen wind, kunnen we nu weer volop aan de bak.
3. jul, 2017
Vandaag perfecte wind uit west. Met hoog water op het Helderse strand. Geweldig!
Daarna nog een les met de meiden van het KIM. Aardig vorderingen gemaakt.
27. jun, 2017
Vanmiddag met de meiden van het KIM op het strand. Met wind uit het oosten konden we niet veel doen, maar het begin is gemaakt. Morgen zuidwest!
24. apr, 2017
Vandaag met Remco op zee. 3e les en nu al door de branding golven. Top1
Het was wel fris, zeewatertemperatuur rond 8 graden.
16. mrt, 2017
15 graden en aardige wind uit Zuid West. Met 4 man op het Amstelmeer. Nog behoorlijk koud maar ook zonder surfschoentjes al goed te doen. Het les geven kan weer beginnen!
1. mrt, 2017
Vandaag de stoute (surf) schoenen aangetrokken en naar het Amstelmeer gereden. De eerste keer na de winterstop.
Zonnetje en wind uit Zuid, maar wel wat fris. Er waren al 3 man bezig dus snel optuigen en gaan! Een goed pak en handschoenen, het was heel goed te doen.
Wordt vervolgd.
26. dec, 2016
Op 2e kerstdag met gezin naar Fuerte Ventura. Kite spullen voor mij en zoon Rico mee. Alle 7 dagen aardig wind en Rico ook op zee gekite. Voor herhaling vatbaar!
3. okt, 2016
Prachtige dag met windkracht 3 Bft. uit Noordoost. Dus naar Medemblik. Rico en Eva hebben flinke vorderingen gemaakt, en dat met weinig wind. Top.
4. sep, 2016
En weer een perfecte kite dag op het Helderse strand. Die moest ik even meepakken want de komende dagen staat er weinig wind. Nieuw filmpje geplaatst.
Ook wat van het flyboarden te zien.
28. aug, 2016
Vandaag een perfecte kite dag. 's Ochtends met zoon Rico een les bij het Amstelmeer. De eerste meters gevaren, top! 's Middags met een paar enthousiaste mensen op het Helderse strand voor de eerste les. Zelf ook nog een uurtje op het water. Super!
22. aug, 2016
Na een paar goede kitesurf dagen even een paar dagen zonder wind maar wel heel warm. Misschien een mooie gelegenheid om het flyboarden te proberen bij Flyboard World Amsterdam. Foto's komen nog.
20. jul, 2016
Vandaag super warme dag met windkracht 4 uit Zuidoost. Met wat scherp sturen ging het op het Amstelmeer. En dat in de korte broek! Het was te warm voor een wetsuit.
Caribische temperaturen, geweldig.
14. jul, 2016
Noord West 4/5 en wat zon. Perfect voor het Helderse strand. Met hoog water geen last van de strekdammen, dus alle ruimte.
11. jul, 2016
Vandaag harde wind uit Zuidwest. Misschien wat teveel van het goede! Dikke windkracht 6, soms wel 7. Maar met de 9m. was het toch te doen op het Helderse strand. Een paar aardige sprongen kunnen maken, die niemand gezien heeft, want er was verder bijna niemand op het strand.
2. jul, 2016
Vandaag weer een prima kite dag. 's Ochtends lessen op het Amstelmeer en in de middag op het Helderse strand met windkracht 5 uit het westen zelf lekker bezig.
26. jun, 2016
Eindelijk weer wat wind uit de goede richting voor het Amstelmeer. Prima omstandigheden om wat kite lessen te doen. En voor de komende dagen ziet het er ook goed uit!
11. okt, 2015
Frisse wind uit het oosten dus naar Medemblik. De jongste cursist (13 jaar) kon vandaag laten zien hoe ver hij was. En dat ging goed. De IKO pas dik verdient.
6. sep, 2015
Alweer een paar dagen goeie wind en dus weer wat enthousiaste, beginnende kitesurfers verder kunnen helpen.
23. aug, 2015
En weer een warme dag in Medemblik. Maar nu was die Oosten wind wel 5 Bft. Dat hadden meer kitesurfers in de gaten ( zie foto). Ondanks de drukte toch lekker kunnen kiten. Op het water is er ruimte genoeg daar.
13. aug, 2015
Warme dag en Oost 5 Bft. was de voorspelling. Warm was het zeker maar die windkracht 5 was er niet. Toch lekker bezig geweest bij Medemblik. Maar ook pech: een kleine zit trapeze(S) op het strandje achter gelaten. Beetje dom.
27. jul, 2015
Harde wind en regen. Toch lekker gekite. Vanavond uitzending van KRO/NCRV programma: Ik neem je mee, met daarin kitesurf les met Arie Boomsma en top judoka Edith Bos. (Zie video)
25. jul, 2015
Na een paar goede kite dagen was er vandaag iets te veel wind. Het was de zwaarste zomerstorm sinds 1900! Den Helder een dikke 8 Bft. Bij IJmuiden zelfs 10. Windstoten van 120 Km/per uur.
12. jul, 2015
Zuidwest 5 Bft. op het Helderse strand. Lekkere golven. Na 2 uur toch wel pap in de benen. Er staat een rondje "Razende bol" gepland op 23 augustus. Daar moet dus nog wel even voor getraind worden.
17. jun, 2015
Vanochtend kitesurf les met bekende Nederlanders. Voor het KRO programma "Ik neem je mee" wilde Edith Bos (top judoka uit Den Helder)met presentator Arie Boomsma leren kitesurfen. Top! Uitzend datum hoor ik nog.
's Middags bij het Amstelmeer flink progressie gemaakt met Tobias en Julia.
11. jun, 2015
Het NOS journaal gaf het zelfde weerbericht als gister door, alleen nog warmer. Spullen ingepakt en weer naar Andijk. Weer was ik de enige, maar nu met een reden: er stond nauwelijks wind. Na een uurtje zonnen maar weer terug naar Den Helder. Windguru opgezocht en inderdaad; bijna overal stond minimaal 16 knopen alleen bij Andijk stond 8 knopen! Voortaan toch maar eerst Windguru bekijken!
10. jun, 2015
Vandaag zon en wind uit het oosten. Weer eens naar Andijk (IJsselmeer). Pracht locatie maar ik was de enige. Later in de middag nog een kitesurfer gezien. Wel lekker gekite en alle ruimte.
17. mei, 2015
Weer een paar mooie kitesurf dagen op het Helderse strand. In een filmpje laat ik zien hoe je zelf je kite kan oplaten (en landen). De meningen hier over zijn verdeeld. Sommigen vinden het gevaarlijk, anderen vinden het prima als er genoeg ruimte is. Alléén het water opgaan is niet slim als er niemand is die jouw in de gaten houd.
7. mei, 2015
Bevrijding dag Den Helder. Voor het hele land was er een windwaarschuwing afgegeven. Kans op onweer en hagel. Code Orange werd genoemd. In Den Helder was het zonnig en rustig. Maar om 14.00 u. begon de wind ook aan te trekken, (zie video). De dag erna was net zo mooi.
3. mei, 2015
Regenachtige zondagmiddag maar er stond wat wind. Dus toch maar naar het Amstelmeer. Het water daar is nu nog net zo koud als het zeewater. Gelukkig een dappere cursist die ook het bodydraggen niet uit de weg ging.
24. apr, 2015
De eerste lessen op het Helderse strand gedaan met enthousiaste beginnende kiteboarders. Nog wel een koud windje en helaas nog geen strandtent om even op te warmen.
12. apr, 2015
Vorige week nog met een kite en een skateboard op het strand, maar vandaag toch echt te water. Zuid West 5 Bft. zonnetje erbij dus gaan! En het ging weer lekker.
Na een uurtje wel wat tintelende vingers; je moet er wat voor over hebben.
5. mrt, 2015
Binnen kort weer het water op. Om tussentijds toch met kiten bezig te zijn, even het snowkiten uitgeprobeerd in Willingen Duitsland. (Zie foto) Binding van het snowboard even verstellen en gaan!
15. jan, 2015
De laatste 2 weken van het jaar op Kaapverdisch eiland Sal geweest (zie foto). Zeewater 22 graden. Dat was goed te doen, zeker met een dun kort pak. Branding golven zijn makkelijk door te komen. Het regent hier bijna nooit en er is altijd wel wat wind. Zelf wacht ik het nu even af tot dat het water weer boven de 12 graden is

Laatste nieuws

1. nov, 2014
17 graden en wat wind uit Zuid West. Vandaag de Cabrinha Switchblade 12m van 2014 testen. Hele stabiele kite die goed reageert op elke stuurbeweging. Prima allround kite. Zie foto.
22. okt, 2014
De wind van gister was voor mij wat teveel van het goede. (8 Bft. bij Den Helder). Maar vandaag was het een stuk rustiger en zonnig! Dus prima kiteweer, zie video.
20. okt, 2014
Flinke wind uit Zuid West. Zeewater nog zo'n 17 graden. Komende dagen worden stormachtig. Misschien een paar mooie foto's?!
18. okt, 2014
Kite locatie Brouwersdam (Zeeland) bezocht. Prachtig (zie foto).
9. okt, 2014
Vandaag niet zo veel wind, maar toch wel de moeite waard om bij het Helderse strand te kiten. Met het zonnetje erbij, toch nog een prima middag.
8. okt, 2014
Iets minder wind dan gisteren, maar nog altijd een dikke 6 Bft. en dus perfect om door de branding te kiten en flinke sprongen te maken.
7. okt, 2014
Na een paar rustige dagen, geschikt voor wat lessen, was het vandaag ZZW 7 Bft. met uitschieters naar een dikke 8. Wel naar het strand geweest maar de 7m. kite toch maar in de tas gelaten. Het was iets te veel van het goede.
21. sep, 2014
Vandaag een prima kite middag op het Helderse strand. Zonnetje, 18 graden ( het zeewater ook) en een noordoosten wind van 5 Bft. Het was druk; wel 5 kitesurfers! Maar ruimte genoeg natuurlijk.
19. sep, 2014
Al een hele week geen wind. Maar wel een leuk interview in RTL boulevard met Stefan v/d Berg en zijn zoon Kai op de Helderse dijk! Kijk even bij de video's.
13. sep, 2014
Na een paar dagen met te weinig wind was het dit weekend weer goed op het IJsselmeer. Zon, 21 graden en NO 4/5.
31. aug, 2014
Gisteren en vandaag was de wind niet super, maar er kon gekite worden, en met het zonnetje er bij, was het toch weer genieten.
29. aug, 2014
Na een paar rustige dagen, wat wind betrof, stond er vandaag West 5/6 Bft. Geen lessen afgesproken dus, lekker zelf er vol op tegen aan. Het was geweldig!
23. aug, 2014
Vandaag zat Windguru er behoorlijk naast. De voorspelling was 15 tot 18 knopen. Helaas, ook na een paar uur wachten kwam het niet verder dan 10 knopen, en da's echt te weinig!
17. aug, 2014
Een paar goede dagen voor kitesurf lessen gehad. Maar vandaag stond er een dikke Zuidwest 6 Bft. Ondanks de regenbuien zelf lekker gekite op zee.
13. aug, 2014
Bij het Amstelmeer goede wind voor kitelessen, flinke vorderingen gemaakt. Morgen nog zo'n dag?!
12. aug, 2014
Vandaag ook nog harde wind uit Zuidwest. Dus maar even zelf wat golven pakken aan de Helderse kust. Morgen (woensdag) is weer geschikt om les te geven.
11. aug, 2014
Dikke windkracht 6 met uitschieters naar 7. Niet geschikt om les te geven maar wel zelf lekker bezig geweest op het Amstelmeer.
10. aug, 2014
Vandaag was een prima lesdag bij het Amstelmeer.
6. aug, 2014
Vandaag goede omstandigheden op het Amstelmeer. Lessen met Martijn en Gaby.
Flink wat vooruitgang geboekt, wordt vervolgd.
9. jul, 2014
Harde wind uit NW. Niet geschikt om lessen te doen. Wel geschikt om zelf met de Slingshot 7m. het water op te gaan. Na vandaag komen er weer een paar windstille dagen.
5. jul, 2014
Dit weekend was er niet heel veel wind. Toch wat lessen kunnen doen met Tobias en Julia o.a. bij het Amstelmeer.
28. jun, 2014
Rondje Texel voor catamarans. Dit jaar mochten windsurfers ook een poging wagen.( zie foto) En ze deden het prima; de eerste was na ongeveer 3 uur binnen.
Dat zie ik kitesurfers nog niet na doen, vooral omdat zij niet zo hoog aan de wind kunnen varen, maar wie weet gaan we het proberen?!
22. jun, 2014
Vandaag, zondag, ook weer op het Helderse strand. Met (te) weinig wind begonnen, maar later trok het wat aan. Genoeg om weer eens flink onderuit te gaan!
20. jun, 2014
Vanmiddag NW 3/4 Bft. Geen andere kiters in actie. Met de Cabrinha 13 en het grote board naar Texel gevaren (en terug!). Prachtig maar vermoeiend.
16. jun, 2014
Toenemende wind uit NNW. Heel wat kilometers gemaakt met het grote Airush board. Met zijn 4 grote vinnen is het mogelijk om zeer hoog aan de wind te varen.
15. jun, 2014
Wind uit het Noorden (en bewolking). Vandaag naar Andijk.
Goede wind en het zonnetje erbij. Dit is echt een super locatie.
14. jun, 2014
Eindelijk wat wind. De richting was niet echt ideaal voor het Helderse strand; Noord 4, maar het was weer de moeite waard.
24. mei, 2014
Vandaag niet veel wind maar net genoeg om met Gino wat te lessen. Het grote board (zie foto) kwam ook nog van pas.
22. mei, 2014
Toch nog wat wind deze ochtend. Snel naar het Helderse strand om de Slingshot 7m. en de 11m. te testen. Als verstokte Cabrinha kiter moet ik bekennen dat deze Slingshots niet onder doen voor Cabrinha's. De opbergtassen zijn zelfs beter.
14. mei, 2014
Wind NNW 3/4 Bft. Vandaag de SlingShot Fuel 11m. getest. Stuurt wat sneller dan bv. de Cabrinha 11m. en heeft dus ook iets meer power. Ben benieuwd wat hij doet bij 5/6 Bft. Maar, dat zit er de komende dagen niet in!
9. mei, 2014
Harde Westenwind (7 Bft) en veel schuim op het strand (zie foto,s). Niet de makkelijkste omstandigheden. Maar wel heel leuk voor de kiters met een paar jaar ervaring!
7. mei, 2014
Het was weer genieten op het Helderse strand. Zuid/West 5 Bft. Dick en Jannes ook present. Zelf had ik aan het eind van de middag wat materiaal pech. (Zie foto's) Een flinke scheur in het doek. Hopelijk kan "Het Coraaltje" in Callantsoog het repareren.
2. mei, 2014
Frisse wind; NNO 5 Bft. Medemblik voorbij gereden en door naar Andijk. Het heet daar ook Vooroever en het was boven verwachting. Leuk strandje, geen schelpen, niet zo druk als Medemblik. Achter de dijk zit je zo in het dorp met genoeg horeca. Als je op het water bent, zie je de tientallen kites bij Medemblik. Ik kon het niet laten; even heen en weer varen naar Medemblik. Top. Hier gaan we vast vaker heen!
25. apr, 2014
Afgelopen dagen weinig wind uit het oosten. Bij Medemblik kon een beetje gekite worden maar het was niet geweldig. We wachten op wat meer wind liefst uit westelijke richting.
17. apr, 2014
Helderse strand vandaag: Zuid West 6. Af en toe de zon. Ging weer prima. Geen andere kiters in de buurt; die hebben wat gemist. Volgende keer beter. Het aankomend Paasweekend ziet er ook goed uit.
12. apr, 2014
Met Dick en Hein op het Helderse strand. Zuid/West 4/5. Bewolk en dus fris. Maar vanaf nu gaat het beter worden! Dat begint morgen. ( Hoop ik)
9. apr, 2014
Vandaag het zonnetje erbij, een paar graden warmer dan gister. Wel wat minder wind. 4/5 West. Met Dick (zie foto) op het Helderse strand. Prachtig kiten op de uitlopers van de golven.
8. apr, 2014
Bewolkt, koud, west 7 Bft. Met hoog water geen last van strekdammen. Met de 9m2 Cabriha toch een uurtje wezen kitesurfen. Toen was het gevoel uit de vingers.
6. apr, 2014
Veel bewolking en een beetje regen 13 graden, maar wel goede wind (ZW 5Bft.). Even getwijfeld, toch gegaan. Op het Helderse strand was ik de enige maar bij Huisduinen waren er een stuk of 6 kiters actief. Voor de komende dagen ziet het er (nog) beter uit.
20. mrt, 2014
Zonnetje en 18 graden op het Helderse strand. Zuidwest 5 Bft. Het zeewater weer een paar graden warmer. Vorig jaar om deze tijd lag er nog sneeuw!
7. mrt, 2014
Met Hein, Cor en Dick op het Helderse strand (zie foto). Het was kouder dan was voorspeld, maar toch lekker bezig geweest.
23. feb, 2014
Goede wind voor het Amstelmeer. Ging best lekker, en dat in februari. Zonder handschoenen was het toch wel koud. Maar, we zijn weer begonnen!
12. jan, 2014
De maand November even geen kitesurf activiteiten. 6 December afgereisd richting Dominicaanse Republiek met Ada en Rico. Van de 30 dagen kon ik 28 dagen het water op! Via kiteschool ”Big Air” kon ik ook nog wat les geven. Beelden komen later op de site. Volgens de weerberichten zit snowkiten er voorlopig niet in. Dus we moeten nog even geduld hebben.
26. okt, 2013
In September heel wat kitesurf dagen gehad, Oktober was ook niet verkeerd, zoals vandaag ook weer goede wind op het strand. Waarschijnlijk de laatste keer voor dit jaar.
30. aug, 2013
Een uurtje les met Ires. Zelf ook nog even gevaren, maar er was niet veel wind.
25. aug, 2013
Prachtig weer, maar heel weinig wind. Dus ook geen les afgesproken, maar wel zelf naar Medemblik gereden om toch te proberen. Bekijk ook de GoPro video!
19. aug, 2013
Nu nog veel buien, misschien vanmiddag naar het Helderse strand met Jannes.
17. aug, 2013
Amstelmeer, eerste les met Ires. Niet heel veel wind, maar toch meer kunnen doen dan we verwachtten.
9. aug, 2013
Zo als het er nu uitziet op Windguru voor Zondag, zijn we op het Helderse strand.
Zuidwest 20 knopen?!
9. aug, 2013
2e les voor de dames bij het Amstelmeer. Wind uit het zuiden, 10/11 knopen.
Het sturen van de kite lukt al aardig. Ook al een beetje bodydraggen.
8. aug, 2013
Eerste les voor Manuela en Vanessa bij Medemblik. Heel weinig wind maar toch vorderingen gemaakt.
7. aug, 2013
Na wat dagen zonder wind gaf Windguru op woensdag ruim 30 knopen op voor het IJsselmeer. Dus met een hele groep naar Kornwerderzand. Er was wind, maar lang niet de beloofde 30 knopen, toch leuk gekite met z'n allen.
3. aug, 2013
2e les met Jannes. Vaart nu beide kanten op en kan hoogte lopen. Ik verwacht dat meer windsurfers het kitesurfen gaan ontdekken!!
1. aug, 2013
Goede wind op het Amstelmeer. 2e les met Jan willem en eerste les met Jannes.(ook ex windsurfer). Ook nog een uurtje met Maurice en Gino. En toen zelf nog maar even kiten! Prima kitesurfdag.
29. jul, 2013
Redelijke wind voor het Amstelmeer. Les met Jan Willem. (ex windsurfer).
28. jul, 2013
Ideale omstandigheden op het Helderse strand. Wind: Zuidwest 5Bft.
Het zonnetje erbij en aardige brandinggolven. Veel beter krijgen we het niet!
26. jul, 2013
Al ruim 2 weken geen goede wind, maar voor zondagmorgen 28 juli ziet het er goed uit. Zeewater temperatuur is lekker opgelopen!
9. jul, 2013
Zelfde weer als gisteren, ietsje minder wind, dus weer Medemblik.
8. jul, 2013
Wind: Noord Oost 4. Volop zon.Temperatuur 20 graden. Dat word Medemblik!
4. jul, 2013
Eindelijk weer goede wind. Met Tjerk en Dick het water op.
Voor Tjerk de test of hij al recht heeft op de IKO kitesurfpas.
Geslaagd!!
26. jun, 2013
Voor vanmiddag ziet het er best aardig uit op het Helderse strand. Zonnetje, 12/13 knopen uit het Westen. Wel wat golven; (laag water om 17.30u.) Wij zijn er!
Een paar uur later.Geen golven, geen wind (bedankt windguru) wel een lekker zonnetje.
24. jun, 2013
Vanmiddag op het Helderse strand. Weinig zon, 15 graden, laag water om 15.45u.
Windkracht 4 uit het Westen. Met 12m. goed te doen.
23. jun, 2013
Eindelijk, geen regen, Zuid-West 5Bft. Laag water rond 14.30u. Ideaal!
22. jun, 2013
Wind: Zuid-West en ruim 20 knopen. (een dikke 5 Bft.) Laag water om 13.20u.
Helaas kan ik zelf niet vandaag, morgen beter!
21. jun, 2013
Met de wind komt het wel goed vandaag, maar zou het nog stoppen met regenen??
13. jun, 2013
Zuid-West en 24 knopen. Zeg maar windkracht 6. Te veel om te lessen, wel lekker om zelf te kiten. Flinke golven!
12. jun, 2013
Vandaag prima wind voor het Helderse strand. Nu met twee cursisten in een les.
Dat kan ook goed; door te kijken leer je ook.
9. jun, 2013
De wind is nog steeds Noord-Oost en 12 knopen volgens windguru. Dat lijkt wat weinig, maar we gaan het toch proberen in Medemblik, recreatieterrein "Vooroever".
En we waren niet de eerste! Tjerk kon zijn eerste meters varen in zijn 3e les.
7. jun, 2013
Windguru geeft aan: 12-14 knopen Noord-Oost. Dus op weg naar Kornwerderzand. De eerste waterstarts van Tjerk.
6. jun, 2013
Een beetje vliegeren op het strand ging prima vandaag. Maar komende dagen blijft de wind Noord-Oost. Dus voor het echte kitesurfen moeten we naar het Ijselmeer.
31. mei, 2013
Vandaag een les gedaan bij Medemblik. Hier is het minstens net zo goed om te kitesurfen als bij Kornwerderzand (eind van de afsluitdijk). Waarschijnlijk nog één
les te gaan (nr.7) en dan kan ik de eerste IKO pas afgeven.
22. mei, 2013
Vorige week met de eerste lessen begonnen. Het is goed te doen op het Helderse strand. Maar het is wel te koud voor de tijd van het jaar en het zeewater warmt ook niet echt op. We zijn ook nog een middag op het Ijselmeer bezig geweest. Geen golven, geen stroming en lekker ondiep, ook prima om het te leren.
8. mei, 2013
De rijontheffing is binnen met dank aan Hoogheemraadschap.
Nu kan ik met les materiaal tot bij het strand komen.
Dus ik ben er helemaal klaar voor en kan met kitesurf lessen beginnen.
Groet René
24. apr, 2013
Vandaag prima omstandigheden voor kitesurfen op het Helderse strand.
Om 13.00u. laagwater. Wind ZW 5 Bft.
21. apr, 2013
Op 19 April de brief van Gemeente Den Helder ontvangen. Daarin stond dat
Gemeente positief was over het geven ven kitesurf les op het Helderse strand.
Nu Hollands Noorder kwartier nog! Maar ik wil hoe dan ook in Mei beginnen.
27. mrt, 2013
Vandaag de inschrijving bij de Kamer van Koophandel gedaan.
Als Gemeente en Hollands Noorderkwartier ook positief zijn,
kunnen we beginnen.
M.v.g. René
14. mrt, 2013
De website is nog in ontwikkeling,maar dit is het begin.
Het is de bedoeling om van af Mei te beginnen met het geven van kitesurf les.
Locatie paal 3. Dat is bij strand slag Duinoord, ten zuiden van Beachclub Citadel.
Als Gemeente Den Helder meewerkt wil ik op die kitesurf locatie daarmee beginnen. Vóór eind van deze maand zal daar duidelijkheid over zijn.
M.v.g. René